Villkor:

Betalningspolicy: –

För att företaget ska kunna boka är det nödvändigt att få ett meddelande om din bokningsförfrågan från dig. Bokningen kommer att säkerställas när du har bekräftat dina researrangemang med företaget och gjort den nödvändiga betalningen / insättningen till företaget och den har tagits in på företagets bankkonto med banköverföring. Genom att göra en betalning för att åtnjuta någon av företagets tjänster godkänner du härmed och ger ditt samtycke till de villkor som nämns på denna sida.

Alla bokningar som krävs under din semester bokas efter att ha fått den första insättningen på 50% av hela beloppet som ska betalas. Denna insättning är halva beloppet för din slutbetalning. För att garantera de bokningar du önskar måste du göra denna insättning så tidigt som möjligt. Du kan göra denna betalning med banköverföring eller Western Union.

 

Ändring: Alla ändringar som gjorts i den ursprungliga bokningen är beroende av tillgänglighet och om hela betalningen har mottagits och / eller kupongen har utfärdats kommer ingen administrativ avgift att tas ut.

Barnpolicy:

Paket eller Nilskryssningar eller hotell

Högst 2 barn per dubbelrum under 12 år som delar föräldrarnas rum

Barn upp till 2 år är gratis

Barn från 3 år är 25% av vuxnas totala kostnad

Barn från 6-12 år är 50% av vuxnas totala kostnad

Barn över 12 år ska betala full betalning

Sightseeing och valfria turer:

Barn upp till 5 år är gratis

Barn mellan 6 och 12 år är 50% av vuxnas totala kostnad

Barn över 12 år ska betala full betalning

Inrikesflyg

Barn upp till 2 år kommer att debiteras 10% av vuxnas kostnad

Barn från 3-12 år kommer att debiteras 75% av vuxnas kostnad

Avbokningsregler

Avbokning ska mottas skriftligen via fax eller e-post. Om en turneringsdeltagare annullerar sin bokning tillkommer följande avgifter: –

Om du avbryter din resa tillkommer följande avgifter

Mellan 40 och 30 dagar före krävs 25% av hela turnépriset.

Mellan 29 och 15 dagar tidigare krävs 50% av hela turnépriset.

Mellan 1 och 14 dagar före kommer 100% av hela turnépriset att krävas.

Inga återbetalningar är möjliga för No-Show.

Avbokningsregler för jul och nyår (från 18 december till 10 januari)

60 dagar till 31 dagar före ankomst krävs 50% av det totala priset

30 dagar till ankomstdatum krävs 100% av det totala priset

Avbokningsavgift för att täcka följande:

Bokade hotell och Nile-kryssningar

Bokade inrikesflyg

Bokade reseguider

Bokade bussar

Avgifter för företagsadministration

 

Anspråk och klagomål

Om du har några klagomål när du bor på någon av de bokade boendesidorna, ber vi dig att omedelbart kommunicera med boendehanteringen så att de får chansen för att hitta en lösning för den aktuella frågan. Du kanske inte har rätt att få ersättning om du inte gör det.

Om problemet inte löses till din nöjdhet, vänligen kontakta vår representant på orten / hotellet / kryssningen, och om problemet fortfarande inte är löst, kontakta vår researrangör. Företaget kommer att ingripa för att försöka sortera problemet till din tillfredsställelse.

Om vi inte kunde göra det, och du vill ta saken vidare, kommer du att göra det direkt med den aktuella inkvarteringsleverantören. Om du fortfarande inte är nöjd efter att du återvänt hem, vänligen skriv till den egyptiska resebyråföreningen. Det är osannolikt att du kommer att ha ett klagomål som inte kan lösas genom dessa olika steg, men om så är fallet, var noga med att vi alltid kommer att göra vårt bästa för att garantera att du får en trevlig vistelse och semester.

Särskilda önskemål:

Om du har några speciella önskemål som kräver planering i förväg, se till att du meddelar det innan ankomstdatumet. För att företaget ska ha tillräckligt med tid för att ordna ordentligt. På plats garanteras inte förfrågningar att uppfyllas, men företaget kommer att göra sitt bästa.