Vår berättelse

Vi är en licensierad resebyrå som drivs av Nefer Tours i Egypten. Vi erbjuder turer av hög kvalitet till resenärer över hela världen. Med våra 30+ års erfarenhet känner vi till turisternas behov när de besöker Egypten.

Nefer Tours (licensierad av ETAA (Egyptian Travel Agents Association) №733) grundades 1987 och bedriver mottagning av turister från OSS-länderna. Vi skapade en tjänst som kommer att tjäna turister över hela världen. Företaget har kontor i Kairo, Sharm El Sheikh, Hurghada, Luxor, Aswan och Alexandria.

Under de senaste åren ligger företaget på femte plats i antalet turister som tas emot i Sharm El Sheikh, möter mer än 100 tusen turister per år. I sådana länder som Kazakstan och Uzbekistan är Nefer Tours den obestridda marknadsledaren och tjänar mer än 70% av turistflödet som kommer till Egypten.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att underlätta onlinebokningsprocessen i Egypten med ett innovativt och lättanvänt gränssnitt. GEM Explore är skapat för att ansluta och hjälpa turister över hela världen, oavsett om de skapar sin bästa semester eller samlar pålitlig information om Egypten.

Kontakta oss gärna

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message